Ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις του DeKaneisPlaka στο Facebook και στηρίξτε μας κάνωντας απλά ένα Like:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Παίξε Δωρεάν, Online και Χωρίς Download με Eκατομμύρια άλλους Παίκτες τα Top 15 of 2012 Games!

Μπές και κάνε εγγραφή σε δευτερόλεπτα! Πάιξε μαζί με εκατομμύρια άλλους Έλληνες τα Top 15 Games του 2012 που σαρώνουν!!!....


ΝΕΟ!!! Μπές και κάνε εγγραφή!! Το Lord of Ultima είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, όπου οι παίχτες χτίζουν τις αυτοκρατορίες τους, ασχολούνται με το εμπόριο, σφυρηλατούν συμμαχίες και συντρίβουν τους εχθρούς τους!
Δές το παιχνίδι εδώ.
Μπές και κάνε εγγραφή!! Ikariam! Ο ήχος της θάλασσας, μια απέραντη παραλία και ήλιος! Σε κάποιο μικρό νησάκι, κάπου στη Μεσόγειο, ένας αρχαίος πολιτισμός ανθίζει! Υπό την ηγεμονία σου ξεκινά μια εποχή πλούτου και επεκτατισμού. Καλωσόρισες στο Ikariam

Κάνε εγγραφή εδώ!
Μπές και κάνε εγγραφή! Grepolis! Xτίσε μια ολόκληρη μητρόπολη ξεκινώντας όμως από μία μικρή πόλη. Συνεργάσου με άλλους παίκτες, οργανώστε στρατούς και κατακτήστε μακρινά νησιά. Στην περιπέτειά σου αυτή προς την τιμή και τη δόξα, πρέπει επίσης να φροντίσετε τους Θεούς καθώς αυτοί θα ορίσουν την μοίρα σας.
Δές το  παιχνίδι εδώ.
Μπές και κάνε εγγραφή! Tribal Wars! Οι Φυλετικές Μάχες είναι ένα on-line παιχνίδι που παίζεται στον μεσαίωνα. Ο κάθε παίκτης ελέγχει ένα χωριό και επιδιώκει δόξα και δύναμη.

Δείτε το παιχνίδι εδώ.
Μπές και κάνε εγγραφή!! ΝΕΟ Travian, Νέες περιπέτειες με νέα στοιχεία!! Γίνε Ρωμαίος ή Γαλάτης! Χιλιάδες Έλληνες!
Δείτε το παιχνίδι εδώ.
Μπές και κάνε εγγραφή!! To GoalUnited είναι ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά sport manager παιχνίδια παγκοσμίως! Γίνε ο μάνατζερ, διαχειρίσου τους αγώνες και τις μεταγραφές, συναγωνίσου με manager απ'όλο τον κόσμο!....
Κάνε εγγραφή δωρεάν εδώ.
Μπές και κάνε εγγραφή!! Pirate Storm! Βίρα τις άγκυρες! Πελώρια κύματα και μανιασμένος αέρας. Άντε καπετάνιε! Άνοιξε πανιά και αντιμετώπισε τα μανιασμένα νερά. Δέξου προκλήσεις για μάχες, εναντίον αληθινών παικτών και θαλάσσιων τεράτων.

Κάνε κλίκ εδώ.
Μπές και κάνε εγγραφή!!
Το
Goodgame Empire είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι στρατηγικής όπου οι παίκτες μπορούν να φτιάξουν το δικό τους κάστρο, να δημιουργήσουν ισχυρό στρατό και να πολεμήσουν σε επικές μάχες παικτών έναντι παικτών σε ένα δυναμικό παγκόσμιο χάρτη.
Κάνε κλίκ εδώ.
Μπές και κάνε εγγραφή!! Το RF Online είναι ένα παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας, κατά το οποίο οι παίκτες βρίσκονται σε απευθείας σύνδεση με ένα μακρινό πλανήτη στο Novus σύστημα όπου η μαγεία κυριαρχεί παράλληλα με την υψηλή τεχνολογία.

Κάνε κλίκ
εδώ.
Μπές και κάνε εγγραφή!! Το Khan Wars είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό παιχνίδι πολλαπλών παικτών. Χωρίς download.
Ανταγωνίζεσαι με χιλιάδες άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο, στην μεσαιωνική ιστορία!

Κάνε κλίκ εδώ.
Μπές και κάνε εγγραφή!! WAR2!
Το παιχνίδι που περίμενες! Ζήσε την ατμόσφαιρα του Β" Παγκοσμίου Πολέμου σ'ένα παιχνίδι που θα σου μείνει αξέχαστο!
Δές το  παιχνίδι WAR2 εδώ!
Μπές και κάνε εγγραφή!! Στο Forge of Empires δημιουργείς την πόλη σου και την ακολουθείς από την αρχή της Λίθινης Εποχής και ανά τους αιώνες. Χτίσε κατασκευές χαρακτηριστικές της κάθε εποχής. Με στρατό και την σωστή τακτική, θα υποδουλώσεις τους εχθρούς σου και θα δημιουργήσεις μια αυτοκρατορία.
Δές το παιχνίδι εδώ.
Μπές και κάνε εγγραφή!! Παίξε Drakensang!! Απελευθερώσει την ανθρωπότητα από τις σκοτεινές δυνάμεις του Κόσμου του Άντερ. Εκπληκτικά γραφικά και λεπτομερώς σχεδιασμένο!!

Κάνε κλίκ εδώ.
Μπές και κάνε εγγραφή!! Παίξε Τάβλι Online μαζί με άλλους παίκτες!

Κάνε κλίκ εδώ.
Μπές και κάνε εγγραφή!! Παίξε Online Φρουτάκια μαζί με άλλους παίκτες το αγαπημένο σου τάβλι!

Κάνε κλίκ εδώ.Αν σας φάνηκε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα Like:

 
close(x)

Lagrend creme