Ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις του DeKaneisPlaka στο Facebook και στηρίξτε μας κάνωντας απλά ένα Like:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Μήνυμα του πρωθυπουργού μέσω... Facebook: Η Ελλάδα τώρα ξεκινάει (video)

Το σποτ ξεκινά με τον πρωθυπουργό, στο γραφείο του. Συνεχίζει με εικόνες από τους φαντάρους που φεύγουν για το μέτωπο, από την ημέρα που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής....

υπέγραφε την ένταξή μας στην ΕΟΚ, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896.

Καθώς ο Αντώνης Σαμαράς απευθύνει το μήνυμά του, εικόνες από το Σούνιο, τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, το Μουσείο της Ακρόπολης, το Ηρώδειο, τις ελληνικές θάλασσες και τα νησιά, το Λευκό Πύργο "ντύνουν" την εικόνα.

Υπάρχουν και εικόνες από τους τελευταίους πέντε μήνες, απ' όταν δηλαδή εκείνος ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας. Η ορκωμοσία του, η θερμή αγκαλιά με τον Ζακ Κλοντ Γιούνκερ στα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου, οι δηλώσεις με τον Ζοσέ Μπαρόζο, η υποδοχή του Χέρμαν βαν Ρομπάι, η βόλτα με την Άγκελα Μέρκελ από το Μαξίμου έως το Προεδρικό Μέγαρο.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού
H Ελλάδα έχει βρεθεί πολλές φορές μπροστά σε δυσκολίες. Κι όμως κάθε φορά, έβρισκε τον τρόπο να προχωρήσει. Κάθε γενιά έβρισκε τη δύναμη να αφήσει κάτι μεγαλύτερο στην επόμενη. Σήμερα βρισκόμαστε ξανά μπροστά σε μια τέτοια στιγμή: που πρέπει να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε. Που πρέπει να ξαναμπούμε σε ένα δρόμο ανάπτυξης, με σταθερότητα, ασφάλεια, με συνεννόηση. Γιατί τώρα που η Ευρώπη αλλάζει τώρα είναι η στιγμή.

Ή θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας ή θα αφήσουμε την Ιστορία να μας γυρίσει την πλάτη. Εμείς όμως οι Έλληνες ξέρουμε καλά πως μόνο όταν είμαστε ενωμένοι κι αποφασισμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.


Πηγή: topeiraxtiri.blogspot.com
Αν σας φάνηκε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα Like:

 
close(x)

Lagrend creme