Ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις του DeKaneisPlaka στο Facebook και στηρίξτε μας κάνωντας απλά ένα Like:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Ο γηραιότερος κλόουν στον κόσμο!

perierga.gr - Ο γηραιότερος κλόουν στον κόσμο!«Θα ήθελα να πεθάνω πάνω στη σκηνή με ένα ζευγάρι παιδικά μάτια να με κοιτάζουν γεμάτα ευτυχία και χαρά», λέει ο 95 χρονος Floyd ή «Creeky», όπως είναι το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο....

Λαμβάνοντας δίκαια μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόλ Γκίνες, καθώς είναι ο γηραιότερος κλόουν στον κόσμο που συνεχίζει να διασκεδάζει ασταμάτητα μικρούς και μεγάλους, ο πρώην κτηματίας από τις ΗΠΑ φαίνεται ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τον τίτλο του!


perierga.gr - Ο γηραιότερος κλόουν στον κόσμο!

Καθημερινά συνεχίζει να εργάζεται στο τσίρκο Shrine, στη Μοντάνα, εκτελώντας ένα από τα πιο διασκεδαστικά νούμερα. Αν και πριν από μερικά χρόνια υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο τον ανάγκασε να αποσυρθεί από τις… ταχυδακτυλουργίες που ήταν το «φόρτε» του, δεν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

perierga.gr - Ο γηραιότερος κλόουν στον κόσμο!
Το αντίθετο, μάλιστα! Βάφει κάθε απόγευμα το ρυτιδιασμένο του πρόσωπο, φοράει τη μεγάλη μύτη και την πορτοκαλί περούκα και βγαίνει στη σκηνή πανέτοιμος να προσφέρει χαρά στο αγαπημένο κοινό του.
perierga.gr - Ο γηραιότερος κλόουν στον κόσμο!

Και στο τέλος όλος οκόσμος τού χαρίζει τοπιο ζεστό χειροκρότημα, στηρίζοντας απόλυτα την προσπάθειά του. Άλλωστε, ο «γερο-Floyd», όπως τον λένε χιουμοριστικά οι συνάδελφοί του, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τους νεότερους…

perierga.gr - Ο γηραιότερος κλόουν στον κόσμο!
Αν σας φάνηκε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα Like:

 
close(x)

Lagrend creme