Ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις του DeKaneisPlaka στο Facebook και στηρίξτε μας κάνωντας απλά ένα Like:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Σε μοναστήρι κλείστηκε γνωστή ηθοποιός

Κατά τη διάρκεια της ζωής της… όμως και την καριέρας της πάντα αφιέρωνε προσωπικές της στιγμές στην προσευχή και σε επισκέψεις σε μονές εντός κι εκτός Ελλάδας....


Έβρισκε δύναμη να αντιμετωπίσει τον ιδιόρρυθμο κόσμο της show biz όπως έλεγε η ίδια πάντα στους οικείους της.

Πριν από 8 μήνες περίπου η γνωστή ηθοποιός άφησε τα πάντα πίσω της και πήγε στο μοναστήρι που είχε αποφασίσει να αφιερωθεί στο Θεό.

Οι υπόλοιπες μοναχές νέες και μορφωμένες κυρίως την αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και η γνωστή ηθοποιός ένιωσε την αγάπη σε όλο τη το μεγαλείο.

Σήμερα μετά από τόσους μήνες δεν έχει αλλάξει καθόλου την απόφασή της και ως δόκιμη μοναχή φαίνεται να τα έχει καταφέρει καλά.

Η οικογένειά της παρόλο που δεν ήταν υπέρ αυτής της άποψης δεν την εμπόδισαν ούτε ένα λεπτό με αποτέλεσμα να διατηρεί καλές σχέσεις μαζί τους παρά το ότι συνήθως οι δόκιμες μοναχές αποφεύγουν το οικογενειακό τους περιβάλλον στην αρχή της δοκιμασίας τους.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την τελική της απόφαση η ηθοποιός δεν είχε αλλάξει την ζωή της και μέχρι την τελευταία στιγμή οι δραστηριότητές της ήταν ζωντανές. Μάλιστα γνωστός σκηνοθέτης της είχε προτείνει να πάρει ρόλο σε κινηματογραφική ταινία το διάστημα που εκείνη ανακοίνωνε στο περιβάλλον της την απόφασή της.
Αν σας φάνηκε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα Like:

 
close(x)

Lagrend creme