Ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις του DeKaneisPlaka στο Facebook και στηρίξτε μας κάνωντας απλά ένα Like:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Bίντεο: Eλληνίδα με σπουδές στην Αμερική έφτιαξε ηλεκτρονική γκαρνταρόμπα!

Χριστίνα Πλακόπητα, με σπουδές στην Αμερική, δημιούργησε ηλεκτρονική γκαρνταρόμπα και κάνει χρυσές δουλειές....

Λέει η ίδια: "Πήρα την απόφαση να ξεκινήσω όταν διαπίστωσα πως δεκαπέντε χρόνια μετά την προβολή της ταινίας

"Το κορίτσι του Μπέβερλι Χιλς" ("Clueless"), που αποτέλεσε έμπνευση για εμένα, δεν είχε δημιουργηθεί μια αντίστοιχη ηλεκτρονική γκαρνταρόμπα όπως της πρωταγωνίστριας, της Cher.

Όταν αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα -το καλοκαίρι του 2010- έβλεπα ότι έρχονται πολύ σκληρές στιγμές για τη χώρα μας και παρότι οι ΗΠΑ είχαν μπει σε δρόμο ανάκαμψης, θεώρησα απαραίτητο να κάνω αυτή την επένδυση με Έλληνες.

Είμαι χαρούμενη που πήρα αυτή την απόφαση και ιδιαίτερα που βρήκα συνεργάτες που όχι μόνο αγκάλιασαν την ιδέα μου, αλλά έχουν όρεξη, όραμα και ταλέντο.

Μέχρι στιγμής, ως ομάδα δεν έχουμε τίποτα να ζηλέψουμε από το εξωτερικό και με ικανοποιεί ιδιαίτερα το ότι αποτελούμε μέρος του ελληνικού οικοσυστήματος της τεχνολογίας. Είναι ένας κλάδος με μέλλον και η Ελλάδα έχει πολλές προοπτικές ανάπτυξης, αν στηρίζει η μια εταιρεία την άλλη, αν λάβει υπόψη τη γνώμη τους ή να επηρεασθεί εκείνος από το δικό τους στυλ".

Είναι νέο, είναι cool και ναι, είναι ελληνικό. Είναι επίσης το καινούριο application του i-phone που θα αναστατώσει το μυαλό σου μεν, αλλά θα σε βοηθήσει να οργανώσεις υποδειγματικά την γκαρνταρόμπα σου.

Από δω και στο εξής δεν θα ψάχνεις στο χάος για να καταλήξεις να φοράς μία από τα ίδια, ακόμη κι αν η ντουλάπα σου πιάνει χώρο δύο δωματίων και οι φίλες σου τη χαρακτηρίζουν "θησαυρό".

Το Netrobe είναι η διαδικτυακή προσομοίωση της δικής σου ντουλάπας όπου, φωτογραφίζοντας όλα τα ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ κλπ με το κινητό σου τα έχεις οργανωμένα να περνάνε ένα ένα μπροστά στα μάτια σου.

Απλά αγγίζοντας την οθόνη σου στο εικονίδιο με την κρεμάστρα τα κάνεις Add πατώντας το εικονίδιο με το «+» και αυτό ήταν. Η εφαρμογή έχει ήδη περασμένα πράγματα που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις από το Shopstyle και το Empora, και περιμένει τα δικά σου.

Θυμίζει κάτι από τη virtual ντουλάπα στην αξέχαστη και σχεδόν cult ταινία Clueless με την Alicia Silverstone (αν δεν το έχεις δει, δες το τώ-ρα), μα δε συγκρίνεται.katoci.com
Αν σας φάνηκε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα Like:

 
close(x)

Lagrend creme