Ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις του DeKaneisPlaka στο Facebook και στηρίξτε μας κάνωντας απλά ένα Like:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Σύγχρονος Νώε έφτιαξε τη δική του κιβωτό με 85 διαφορετικά είδη ζώων απ' όλο τον κόσμο!

Ένας σύγχρονος Νώε, ο Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, έφτιαξε τη δική του κιβωτό, με 85 διαφορετικά είδη ζώων απ' όλο τον κόσμο! Και τι δεν βλέπει κανείς σ' αυτή την κιβωτό.

Έναν κερκοπίθηκο Αιθιοπίας, μια βακτριανή καμήλα, μια αντιλόπη ή έναν βούβαλο κατευθείαν από τα Χάιλαντς.

Λέει ο ίδιος: «Δύο ήταν οι βασικοί λόγοι που με οδήγησαν στη δημιουργία αυτής της φάρμας. Ο πρώτος, η αγάπη μου για τα ζώα και ο δεύτερος, η ανάγκη να έχω δική μου κοπριά για να μπορώ να υποστηρίξω την παραγωγή βιολογικών προϊόντων μέσω καλλιέργειας. Από τα μέσα της δεκαετίας του ΄90 άρχισα να δημιουργεί μια ποικιλία ζώων στις εκτάσεις της φάρμας, αρχικά με διάφορα είδη κατσικιών και άγριων προβάτων.

Σιγά σιγά έφτιαξα κλουβιά, διαμόρφωσα μια λίμνη και ήρθα σε επαφή με το εξωτερικό για να βρω διάφορα είδη θηλαστικών και πτηνών. Η εκτροφή τόσων διαφορετικών ζώων είναι μια πολύ δύσκολη και επίπονη δουλειά, που απαιτεί θυσίες.

Τα πιο δύσκολα κομμάτια είναι η διατροφή τους, η καθαριότητα και η περιποίησή τους. Αλλά με τον καιρό η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τέτοια που καταφέραμε να φτιάξουμε ένα πελατολόγιο το οποίο μας επιτρέπει να συντηρούμε όλα αυτά τα είδη.

Πέρα από ιδιώτες -που μπορεί να μας ζητήσουν, για παράδειγμα, ένα πόνυ, ένα άλογο ή πάπιες- συνεργαζόμαστε με χώρους αναψυχής, πάρκα ζώων και οπουδήποτε αλλού χρειάζονται ένα ή περισσότερα από τα περίπου 85 είδη ζώων που εκτρέφουμε».

katoci.com
Αν σας φάνηκε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα Like:

 
close(x)

Lagrend creme