Ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις του DeKaneisPlaka στο Facebook και στηρίξτε μας κάνωντας απλά ένα Like:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

5 πράγματα που δεν γνωρίζατε για το Google

Πώς έγινε η επιλογή του μινιμαλιστικού του design;

Μπορεί το Google να είναι ο βασιλιάς της αναζήτησης και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας παγκοσμίως, αλλά υπάρχουν αρκετές κρυφές λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουμε γι' αυτό.

Για παράδειγμα:

-Το μινιμαλιστικό του design για το οποίο είναι διάσημο, δεν αποτελούσε σχεδιαστική επιλογή των ιδρυτών του. Απλώς ο Sergey Brin δεν γνώριζε html και εκείνη την εποχή δεν είχαν webmaster να τους φτιάξει κάτι καλύτερο.

-Το κόστος μιας διαφήμισης στην κεντρική σελίδα της υπηρεσίας υπολογίστηκε στα 10 εκατομμύρια δολάρια. Μην σπεύσετε να σπάσετε τον κουμπαρά σας όμως. Ο χώρος αυτός εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμος προς ενοικίαση!

-Πολλές σελίδες της υπηρεσίας έχουν μια ειδοποίηση πέρι copyright στο τέλος τους. Δεν πρόκειται για κάτι απαραίτητο.

-Προστέθηκε όμως επειδή πολλοί χρήστες περίμεναν να φορτώσουν επιπλέον πράγματα εκτός από το κουτάκι αναζήτησης. Βλέποντας την ειδοποίηση πέρι copyright καταλάβαιναν ότι η σελίδα είχε φορτώσει στο σύνολο της.

-Η αντιπρόεδρος της εταιρείας Marissa Mayer, είχε απορρίψει την ιδέα της διαφήμισης με βάση τις λέξεις που χρησιμοποιούν οι χρήστες στις επιστολές τους μέσω Gmail. Ο developer του project όμως δεν το έμαθε εγκαίρως και έτσι το προχώρησε. Δεδομένης της επιτυχίας που ακολούθησε η Mayer αναγκάστηκε να αναθεωρήσει.

-Η Marissa Mayer είχε εμμονή με τις συσκευές τις Motorola και παλαιότερα έκανε και συλλογή από παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας. Τονίζει όμως ότι η εξαγορά της εταιρείας από τη Google δεν σχετίζεται με το συγκεκριμένο γεγονός.
Αν σας φάνηκε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα Like:

 
close(x)

Lagrend creme