Ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις του DeKaneisPlaka στο Facebook και στηρίξτε μας κάνωντας απλά ένα Like:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Καταφύγιο στα έγκατα της Γης! (pics)

Οικονομική κατάρρευση, ηλιακές καταιγίδες, τρομοκρατικές επιθέσεις, πανδημίες.

Το καταφύγιο που κατασκευάζεται στο υπέδαφος του Κάνσας, κάτω από ένα καταπράσινο λιβάδι, θα αντέχει σε....
όλα τα παραπάνω, γι’ αυτό και λέγεται «Το καταφύγιο της Αποκάλυψης».

Μέχρι στιγμής τέσσερις ενδιαφερόμενοι έχουν βάλει συνολικά 7 εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσουν την τύχη τους αν συμβεί μια μεγάλη καταστροφή και όλα καταρρεύσουν.

«Ανησυχούν για διάφορες καταστροφές, από ηλιακές εκρήξεις μέχρι ελλείψεις τροφίμων», δηλώνει ο υπεύθυνος της κατασκευής Larry Hall.

Ο 55χρονος Hall αγόρασε ένα «διαμέρισμα» του καταφυγίου για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ζουν στο Ντένβερ και σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν κυρίως για διακοπές (!) και αν κάτι προκύψει, θα είναι έτοιμοι.

Ο Hall δεν είναι ο πρώτος που αγοράζει εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις πυρηνικών πυραύλων και τις μετατρέπει σε καταφύγιο.

Κατασκευασμένες για να αντέχουν ακόμα και την ατομική έκρηξη, κάθε ένας μπορεί να νιώσει ασφαλής μέσα από τοίχους με πάχος σχεδόν τρία μέτρα που εκτείνονται 53 μέτρα κάτω από την επιφάνεια.

Επτά από τους δεκατέσσερις υπόγειους ορόφους θα πωληθούν προς 2 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας ή 1 εκατομμύριο ο… μισός! Τρεισήμισι όροφοι έχουν πουληθεί, δύο συμβόλαια εκκρεμούν και μόνο δύο ακόμα διατίθενται.

Προς το παρόν οι όροφοι συνδέονται με σκάλα αλλά αργότερα θα υπάρχει και ασανσέρ.

Ο Hall στήνει και μία φάρμα εσωτερικού χώρου για να υπάρχουν λαχανικά και ψάρια για εβδομήντα ανθρώπους ενώ ήδη αποθηκεύει ξηρά τροφή που θα επαρκεί για πέντε χρόνια.

Θα υπάρχει επίσης πισίνα, αίθουσα προβολών, βιβλιοθήκη, ιατρικό κέντρο και σχολείο!

Δείτε τις μακέτες...
kamikazi.gr

Αν σας φάνηκε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε ένα Like:

 
close(x)

Lagrend creme