Ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις του DeKaneisPlaka στο Facebook και στηρίξτε μας κάνωντας απλά ένα Like:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

Θ. Πάγκαλος: Δέκα βουλευτές του ΠαΣοΚ έριξαν τον Γ. Παπανδρέου

«Δεν έριξε η ΝΔ τον Γ. Παπανδρέου, αλλά καμιά δεκαριά βουλευτές του ΠαΣοΚ που....
αρνήθηκαν να ψηφίσουν το Μνημόνιο», είπε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του «Σκάϊ», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος, ο οποίος χαρακτήρισε ευτυχή τον εαυτό του που γνώρισε και συνεργάσθηκε με τον Πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο.

Αναφερόμενος στις προσεχείς εκλογές ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι η νέα Βουλή δεν πρόκειται να κρατήσει πάνω από δύο χρόνια και σημείωσε ότι μόνο το κόμμα του κ. Φ. Κουβέλη θα μπορούσε να συμμετάσχει στον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.

Ειδική αναφορά έκανε για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου και τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ εκείνης της εποχής για τα υποβρύχια, λέγοντας ότι η απόφασή του ήταν σωστή, αφού εκείνη την εποχή, όπως είπε, βρισκόμασταν μπροστά σε μια μεγάλη τουρκική επιθετικότητα, με τη γείτονα χώρα να απειλεί με στρατιωτική επέμβαση στην Κύπρο, η οποία τότε δεν ήταν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πρόσθεσε: «θα ήταν τερατώδες εάν εγώ έλεγα ότι διαφωνώ με την εισήγηση των στρατηγών». Αναφερόμενος στις μίζες σημείωσε πως δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον εάν δεν έχεις αποδείξεις.

Επέμεινε στην απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές, εξηγώντας ότι εάν έβαζε υποψηφιότητα, θα έπρεπε να ήταν στη Βουλή για μία τετραετία: «είμαι ήδη 74 ετών και σε τέσσερα χρόνια θα είμαι 78... και πρέπει σε κάποια στιγμή να αποσυρθώ», είπε.

Όσον αφορά την πιθανή υποψηφιότητα της συζύγου του κυρίας Χριστίνας Χριστοφάκη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι η ίδια αποφασίζει τι θέλει να κάνει, αλλά αυτή τη στιγμή έχει δουλειά στον καλλικρατικό δήμο του Σαρωνικού, ως αντιπολίτευση με το 30% των ψήφων που έλαβε: «Εάν έπαιρνε τέτοιο ποσοστό ο κ. Τσίπρας θα έβγαινε στα δένδρα και θα κελαηδούσε σαν καρδερίνα», είπε χαμογελώντας.

vima


Σας Άρεσε? Κάντε ένα Like:

 
close(x)

Lagrend creme