Ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις του DeKaneisPlaka στο Facebook και στηρίξτε μας κάνωντας απλά ένα Like:

Powered By | Blog Gadgets Via Blogger Widgets

«Αν η κάλπη βγάλει ό,τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, τότε κρυφτείτε!»

Αιχμές άφησε σε δηλώσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης όσον αφορά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας....

Ο βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για χάος και ακυβερνησία σε περίπτωση επαλήθευσης των δημοσκοπήσεων..

Αναλυτικά είπε "Οι δημοσκοπήσεις, όπως είναι σήμερα, δεν βγάζουν κυβέρνηση για τον τόπο. Σημαίνουν χάος και ακυβερνησία.

Διότι ακόμα και αν υποθέταμε ότι θα αναγκαζόταν ο Σαμαράς να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και να γινόταν μία κυβέρνηση που, έχω πει πολλές φορές, δεν θα είναι λειτουργική για λόγους που έχω εξηγήσει και στην εκπομπή σας, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, τα 2 μεγάλα κόμματα μαζί έχουν έναν ελάχιστο αριθμό πλειοψηφίας, 151-154 εδρών, θα ήταν αδύνατο να κυβερνήσεις την Ελλάδα κατ’ αυτόν τον τρόπο. Και δεύτερον, αν το ΝΑΙ είναι εμφανώς ηττημένο στις εκλογές, το πρόγραμμα θα σταματήσει να ισχύει.

Μην έχει κανένας την αυταπάτη από όσους πάνε στην κάλπη, ότι θα βγει αυτό το πράγμα από την κάλπη και την άλλη μέρα θα έχουν δουλειά, μισθούς και συντάξεις. Αν αυτό βγει στην κάλπη, κρυφτείτε! Απλά είναι τα πράγματα στη ζωή, ο καθένας πρέπει να πάει στην κάλπη και να ξέρει τι πρόκειται να συμβεί."

trelokouneli.gr


Σας Άρεσε? Κάντε ένα Like:

 
close(x)

Lagrend creme